Ce este arta abstracta si care sunt tablourile abstracte?

Ionut Ghencea | 23.09.2014

Ce este arta abstracta si care sunt tablourile abstracte?
Tablourile abstracte sunt cele mai cautate elemente decorative pentru interioarele noi si moderne, deoarece arta abstracta moderna si picturile cu compozitii abstracte creeaza o atmosfera complet unica. Insa, ce inseamna mai exact arta abstracta? Cand a aparut si ce simbolizeaza operele de arta si tablourile abstracte?
 
Arta abstracta  reprezinta o serie de tendinte, de grupari, de creatii care au la baza un protest impotriva academismului si naturalismului, indepartand din imaginea plastica elementele lumii vizibile, redate in trecut de asa zisa arta figurativa, inlocuind-o cu un sistem de semne, linii, pete, volume, ce ar trebui sa exprime, in forma pura, actiunea rationalitatii si a sensibilitatii umane.

Arta abstracta a aparut in Europa in preajma anului 1910, si se bazeaza pe motive geometrice, largi palete coloristice si teme florale. Cel mai des sunt preferate tablourile abstracte cu femei, flori, orase si despre anotimpuri. Abstractul se refera la  teoretic, conceptual, nonfigurativ, greu de inteles iar arta abstracta la abstractionism, arta nonfigurativa. 

Unde se gasesc si la ce preturi? Avand in vedere ca tablourile abstracte sunt printre cele mai cautate, preturile de vanzare a acestora sunt pe masura, iar vizitarea unei galerii de arta cu postere abstracte nu e de ajuns. Tablourile abstracte pur si simplu trebuie sa fie prezente in locuintele noastre moderne, pentru crearea atmosferei, si pentru asta tablou-canvas.ro va vine in ajutor. Va ajutam in decorarea locuintei Dvs. cu tablouri canvas abstracte de diferite marimi, fabricate din materiale de calitate, imprimate cu modelul dorit. Veti fi uimiti de rezolutia si vivacitatea culorilor plus aspectul modern in care va fi invaluita locuinta!

Puteti alege si tablourile abstracte multicanvas, care sunt adevarate opere de arta, la preturi accesibile pentru toate buzunarele! Daca sunteti in cautarea picturilor sau tablourilor canvas si decoratiunilor abstracte, angajatii Tobi va ofera consultanta gratuita in gasirea unor modele de tablouri abstracte moderne de vis!

Tablou oras abstractTablou arta abstractaVeti gasi modele de tablouri abstracte ieftine online pe site-ul nostru, pe care le puteti comanda direct sau dupa consultanta. Tablourile abstracte de vanzare sunt livrate direct la domiciliul Dvs. Nu trebuie neaparat sa ne credeti pe cuvant, puteti controla gama larga de tablouri abstracte aici, cu siguranta veti gasi tabloul potrivit care sa va aduca bucurie si armonie, sau mai bine facem cunostinta aici. 

Va dorim spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti.