Informatii postere inramate

Ionut Ghencea | 15.09.2014

Informatii postere inramate
Etape in executia unui poster inramat, dimensiunile care vi se potrivesc, ramele folosite pentru postere cat si alte informatii utile le gasiti listate mai jos.

Cum se realizeaza un poster inramat ?

In realizarea posterelor decorative trebuiesc stabilite cateva detalii: modelul dorit si dimensiunea finala. Dupa ce sa stabilit modelul posterului se alege o dimensiune pentru imaginea aleasa sau poate fi calculata in functie de spatiul de care dispuneti. Dupa stabilirea tutoror detaliilor modelul ales este printat pe hartie fotografica profesionala la o rezolutie de 2400 DPI. Printurile sunt realizate pe o imprimanta Canon profesionala garantand astfel detalii perfecte pentru posterele decorative Tobi.
 

Inramarea posterelor decorative:


Inramarea in sine este o arta iar ramele posterelor au rolul de a scoate in evidenta eleganta unui poster decorativ. Dupa printare toate posterele Tobi sunt atent finisate de angajatii nostri, sunt montate in rame de plastic moderne si finisate cu sticla de 2mm grosime. Toate posterele realizate de noi includ print + rama + sticla + agatatori. In grija voastra ramane doar unde sa le montati.
 

Culori rame postere:


Conform tendintelor pietei si pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor pasionatilor de arta decorativa ramele folosite pentru inramarea posterelor sunt disponibile in mai multe variante de culori : AlbNeagruRosu.

In magazinul nostru online puteti alege dintr-o gama variata de postere decorative, se pot alege dimensiunile posterelor in functie de spatiul de afisare sau se pot personaliza cu imaginea personala.

poster inramatTobi cu rama neagraposter inramat Tobi cu rama albaposter inramat Tobi cu rama rosie 

Sfaturi utile postere inramate:


Dimensiunea cat si imaginile pentru postere se aleg in functie de tematica si de spatiul care dispuneti, practic nu exista o regula anume, totul tine de imaginatia dumneavoastra. Mentionanam faptul ca posterele se pot realiza in lungime de maxim 150 centimetri ( o latura ) reprezentand lungimea maxima pentru hartia fotografica.

Nota: orice produs de pe site-ul nostru poate fi realizat la cerere in orice alta dimensiune / culoare sau personalizat cu imaginea clientului.

In campul observatii din formularul de comanda puteti completa orice detaliu suplimentar.

Tobi va doreste spor la decorat.