Informatii tablouri canvas

Ionut Ghencea | 15.09.2014

Informatii tablouri canvas

Cum se realizeaza un tablou canvas?

In realizarea tablourilor canvas trebuie sa stabilim 2 lucruri: imaginea dorita si dimensiunea tabloului. Dupa ce sa stabilit imaginea finala se alege o dimensiune care poate proveni proportional in functie de rezolutia pozei sau poate fi calculata in functie de spatiul de care dispuneti.


Pont: in catalogul noastru toate tablourile au fost gandite sa se potriveasca pentru orice tip de interior si sunt prezentate in trei dimensiuni standard in functie de imagine. Mentionam faptul ca orice tablou canvas poate fi realizat personalizat la cerere in orice alta dimensiune. In formularul de comanda in campul observatii puteti completa orice detaliu suplimentar.

Dupa stabilirea tutoror detaliilor imaginea dorita se printeaza pe canvas ( panza ) este intinsa pe un cadru de lemn ( sasiu ) care in functie de dimensiunea tabloului poate fi de 2 sau 4mm grosime, se monteaza agatatorile, urmand ca la final tabloul sa ajunga la dumneavoastra gata de agatat in perete.

Pont: toate imaginile folosite pentru tablourile canvas Tobi imbraca in totalitate rama tabloului obtinand astfel un tablou canvas modern, imaginea fiind vizibila din orice unghi si fara a avea nevoie de alte rame suplimentare.

Nota: suntem siguri ca aveti in calculator foarte multe poze de la evenimente, din vacante, cu persoane importante, etc... noi putem transforma orice poza intr-un tablou canvas personalizat.
 

Ce dimensiuni de tablouri canvas mi se potrivesc ?

Tablourile se aleg in functie de tematica spatiului si de spatiul care dispuneti, practic nu exista o regula anume, totul tine de imaginatia dumneavoastra si cum doriti sa realizati decorul. Putem opta pentru:

Tablouri canvas cu dimensiuni mici  -  tablouri care ajung pana la dimensiunea de 50 cm latura cea mai mare. Se pot monta in spatii mai putin generoase, in birouri, expozitii foto, cafenele, hoteluri, restaurante sau se poate opta pentru realizarea mai multor tablouri mici ( mini tablouri ) si afisate impreuna realizand astfel un efect de multicanvas.

Tablouri canvas cu dimensiuni medii sau mari  -  pornesc de la  50 cm si ajung pana la 150 cm. Aici putem vorbi de tablouri  care sunt afisate in spatii generoase conferind un aer modern si spectaculos incaperi. Se pot personaliza si cu imaginile clientilor conferind unicitate tabloului prin alegerea de poze cu caracter personal.

Tablouri "extra large" - numite si "museum canvas" sunt tablouri de dimensiuni foarte mari ( peste 150 cm ). La aceste dimensiuni este imposibil sa nu se remarce tema tabloului iar in functie de imaginea aleasa tabloul poate fi grandios. Este o solutie decorativa perfecta pentru interioare avangardiste si spatioase.
 

Cum comand produsele dorite ?

Puteti comanda online prin adaugarea produselor in cos sau telefonic la: 0746.067.081

In cazul cumparaturilor online pe site-ul nostru veti fi directionati catre cosul de cumparaturi unde este necesar sa completati cateva date de contact, alegeti metoda de plata ( la livrare sau prin transfer bancar ) iar in maxim 24/72 de ore veti avea produsul comandat la adresa specificata.

In cazul comenzilor telefonice toate detaliile se vor stabilii telefonic si vor fi prelucrate de un angajat.

Nota: orice produs de pe site-ul nostru poate fi realizat la cerere in orice alta dimensiune / culoare. In campul observatii din formularul de comanda puteti completa orice detaliu suplimentar.

Va prezentam mai jos cateva exemple de tablouri canvas realizate pentru clientii Tobi.