Confidentialitate

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o sa-ti explic─âm în detaliu, în randurile care urmeaz─â, ce date colectam de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim ╚Öi care sunt drepturile tale în acest context.

www.tablou-canvas.ro prin reprezentantul sau fiscal Tobi Deco Design SRL cu sediul social in ALEEA CICEU, NR2, BLA13, SC1, ET3, AP15, SECTOR 4 , Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1214/2014 ,  cod unic de inregistrare fiscala CUI 32742121, respecta viata privata si protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor care acceseaza site-ul nostru. Operator de date cu caracter personal numarul 33248.

Tobi Deco Design SRL Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ╚Öi OUG 13/24.04.2012, Tobi Deco Design SRL, poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

Tobi Deco Design SRL respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale.
In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.

Informatii furnizate voluntar:
In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in momentul completarii unui formular sau plasarii unei comenzi.
Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site (formularul din pagina de contact, formularul pentru cererea unei oferte personalizate), ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram.
Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail.

In momentul plasarii unei comenzi, ni se furnizeaza in mod voluntar informatii care includ:
- numele, prenumele, e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare/facturare
- date de facturare (CUI, Num─ârul de Înregistrare la Registrul Comer╚Ťului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele B─âncii)
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti, exceptie fac furnizorii de servicii (firmele de curierat cu care avem contract) scopul fiind livrarea produselor la sediul beneficiarului si emiterea facturii fiscale.

Informatii pe care le colectam automat:
Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel). Pentru mai multe informatii referitoare la cookie-urile utilizate de site-ul tablou-canvas.ro, va rugam cititi sectiunea dedicata cookies.

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.
Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand link-ul Setari cookies aveti posibilitatea sa modificarii oricand setarile cookie-urilor.

In ce scopuri prelucram datele:
Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Folosim datele pentru:
- facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra
- livrarea produselor/serviciilor comandate
- rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate
- pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract
- Nici un fel de date nu vor fi transmise catre terti (cu exceptia firmelor de curierat care se vor ocupa de livrarea comenzilor)
- Societatea Tobi Deco Design nu agreaza spam-ul si implicit nu veti primi din partea noastra nici un mesaj de natura comerciala (marketing direct, newsletter, etc)

Cat timp stocam datele?
Pentru a asigura o prelucrare echitabila si transparenta mentionam ca datele cu caracter personal vor fi stocate doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

In cazul imaginilor / graficii furnizate pentru produse personalizate, fisierele sunt pastrate maxim 1 luna de la data indeplinirii scopurilor, daca contractul nu are alte clauze. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale Tobi Deco Design SRLl, respectiv pe durata necesara indeplinirii obligatilor legale care revin în sarcina Tobi Deco Design SRL (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Cum dezvaluim informatiile:
Nu am vândut, nu vindem ╚Öi nu vom vinde niciodat─â datele tale c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi. Oferim servicii care se bazeaz─â pe încrederea clien╚Ťilor ╚Öi a poten╚Ťialilor clien╚Ťi, iar siguran╚Ťa datelor personale este esen╚Ťial─â în acest proces.
Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate si livrarii acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
- Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau firma de curierat care livreaza produsele comandate. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.

- Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca).

Transferam date in state terte?
In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

Iat─â care sunt drepturile tale în contextul colect─ârii ╚Öi prelucr─ârii datelor:
• Dreptul de acces al persoanei vizate 
Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective. La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dvs. si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in Regulamentul GDPR, Art. 15 GDPR. Solicitarea poate fi trimis─â prin e-mail, pe contact@tablou-canvas.ro sau prin posta.

• Dreptul de retragere a consimtamantului;
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@tablou-canvas.ro cu subiectul „Retragere consimtamant”.

• Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

• Dreptul de a te adresa justitiei;
Pe langa posibilitatea recunoscuta de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva operatorului si a persoanei imputernicite in fa╚Ťa instantelor pentru repararea prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

• Dreptul la rectificare;
Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc ((articolul 16 GDPR). Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
In cazul în care motivele juridice definite la art. 17 din Regulamentul GDPR se aplica, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care va privesc.
Motivele juridice includ: 
(a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, 
(b) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, 
(c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una dintre urmatoarele situatii:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(e) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

• Dreptul la portabilitatea datelor;
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul în care:

(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
Nu ai acest drept in cazul in care decizia:

(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate si protectia si securitatea datelor, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email contact@tablou-canvas.ro sau la tel : 0746 067 081
Echipa Tablou Canvas se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia, aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea. Tablou Canvas isi rezerva dreptul de a revizui si aduca la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Va dorim spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti.