Un gand bun despre noi !

Proiectul Tobi - www.tablou-canvas.ro

De multe ori ne intrebam despre secretul succesului si raspunsul este simplu: concentrare, munca asidua si tenacitate. Putem spune ca este nevoie si de un gram de noroc dar nu ne putem baza intotdeauna pe asta.

Este nevoie de pricepere in ceea ce faci,dorinta si disciplina in autoeducare. Stim ca fiecare proiect este diferit si ne straduim sa il materializam cat mai aproape de forma sa finala. Pentru ca ne plac provocarile.

Din pasiunea noastra pentru forme si culori si pornind de la ideile conturate mai sus, s-a nascut conceptul Tobi. Ne adunam o gasca de oameni cu o mare varietate de cunostiinte, pentru a concepe o idee care la final sa intregeasca proiectul. De la mici schite,machete, imbinari si corecturi, pana la programe digitale care intregesc produsele Tobi.

Va oferim produse de calitate la preturi competitive si un serviciu de consultanta gratuit pentru alegerea solutiei perfecte de decorare a spatiului preferat. Toate produsele comercializate de noi vin insotite de instructiuni de montaj, pentru a usura pe cat de mult posibil aplicarea lor. In grija voastra ramane doar sa dati frau liber imaginatiei cand le montati.


Pont : daca nu sunteti multumiti pe deplin de produsele noastre le puteti returna in termen de 15 zile lucratoare fara a invoca un motiv,doar sa ne anuntati ca doriti returnarea produselor cumparate.

Produsele Tobi

Sa aduni din aer idei, ganduri, reprezentari, si la nevoie sa le poti concretiza este efortul pe care noi il punem in slujba dumneavoastra.Toate produsele din colectia noastra au fost alese cu grija pentru a completa nevoia de singularitate a fiecarui individ si sa se potriveasca cu orice tip de interior.In caz ca doriti alte dimensiuni / modele nu trebuie decat sa ne contactati si va realizam produsele personalizate la cerere.

Un strop de culoare

Credem ca viata merita sa fie traita in bucurie si in armonie cu spatiul caruia ii apartinem. Noi credem ca nu ne putem permite sa traim in lume fara frumusete, chiar si, sau mai ales in cele mai prozaice momente.