Garantie produse

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata)

Toate produsele comercializate de TOBI DECO DESIGN SRL, beneficiaza de garantie 24 luni.
Astfel garantam produsele noastre, oferim flexibilitate cat si o politica de garantie onesta si prietenoasa.

Cum in Romania este o practica acordarea garantiei doar pentru persoane fizice, noi am decis sa o acordam pentru persoane fizice cat si juridice.

In cazul lipsei conformitatii consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire f─âr─â plat─â, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau s─â beneficieze de reducerea corespunz─âtoare a pre┼úului ori de rezolu┼úiunea contractului privind acest produs, în condi┼úiile art. 13 ┼či 14. Prin urmare, pentru aducerea la conformitate a eventualelor defecte aparute in perioada de garantie

Garantia nu se acorda pentru produsele care prezinta: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc.