Produsele Tobi

O colectie diversificata

Sa aduni din aer idei, ganduri, reprezentari, si la nevoie sa le poti concretiza este efortul pe care noi il punem in slujba dumneavoastra.Toate produsele din colectia noastra au fost alese cu grija pentru a completa nevoia de singularitate a fiecarui individ sau companie si sa se potriveasca cu orice tip de interior.
 

Produse personalizate

In caz ca doriti alte dimensiuni / culori / modele decat cele din catalogul Tobi nu trebuie decat sa ne contactati si va realizam produsele personalizate la cerere.
 

Fabricate in Romania si numai pe baza de comanda

Orice produs indiferent ca este vorba de un tablou canvas, sticker decorativ sau poster inramat este fabricat in Romania, Niciunul din produsele noastre nu este importat de la Terti. Produsele Tobi sunt realizate numai pe baza de comanda garantand astfel o calitate excelenta comparativ cu alte produse care au fost expuse un timp indelungat.
 

Serviciu de consultanta

Va oferim produse de calitate la preturi competitive si un serviciu de consultanta gratuit pentru alegerea solutiei perfecte de decorare a spatiului preferat. Toate produsele comercializate de noi vin insotite de instructiuni de montaj, pentru a usura pe cat de mult posibil aplicarea lor. Echipa Tobi va sta la dispozitie prin email sau telefonic.
 

La orice comanda primiti un cadou.

Orice comanda realizata pe site-ul nostru sau telefonic beneficiaza de un cadou care consta intr-un sticker decorativ de dimensiuni mici ( 10-40 cm ).

Nota: daca nu sunteti multumiti pe deplin de produsele noastre le puteti returna in termen de 15 zile lucratoare fara a invoca un motiv,doar sa ne anuntati ca doriti returnarea produselor cumparate. REGULAMENT RETURNARI

In speranta unei colaborari de succes Tobi va doreste spor la decorat.