Amenajarile interioare pentru firme si birouri de la Tobi Deco Design

Ionut Ghencea | 31.03.2015

Amenajarile interioare pentru firme si birouri de la Tobi Deco Design
Gasiti idei de amenajari interioare pentru birouri, decoratiuni interioare ieftine pentru firme si folositi un design interior creativ pentru a impresiona clientii, partenerii de afaceri, si pentru a oferi angajatilor un loc de munca relaxant si atractiv, eficient si practic.

Ati rasfoit catalogul nostru de decoratiuni interioare? Firma noastra, Tobi Deco Design, situata in Bucuresti, Romania, este specializata in oferirea de servicii de design interior pentru birouri, firme si companii. Va putem ajuta la implementarea stilului de design interior dorit pentru sediul firmei Dvs. fie ca sunteti situati in Bucuresti sau in alte orase din Romania. Magazinul nostru online de decoratiuni interioare este mereu actualizat cu produse de calitate, si oferim periodic reduceri de pret.

Daca nu v-ati hotarat inca asupra unui stil, designerii interiori experimentati ai firmei Tobi va pot oferi consultatii gratuite si idei de amenajare pentru a realiza designul interior potrivit tipului de activitate desfasurat. De-a lungul timpului am invatat sa realizam un ambient potrivit pentru fiecare beneficiar, care sa fie conform cu stilul preferat, si evitam sa va propunem solutii care ar fi lipsite de gust, sau de atmosfera. Pentru a decide ce stil vi se potriveste, va putem oferi o consultatie daca ne contactati la numarul de telefon 0746.067.081 sau trimiteti un email si va contactam noi.

Solutii propuse de Tobi Deco Design pentru amenajari firme:
  1. Tablourile canvas si multicanvas: fiind usor de personalizat, tablourile reprezinta una dintre cele mai bune solutii de amenajari interioare (si datorita preturilor mai ieftine) pentru birouri, firme, localuri publice deoarece aveti la dispozitie multiple dimensiuni dintre care puteti alege, si un catalog vast de imagini pentru personalizare in diverse stiluri. De exemplu tablourile pentru cafenele sau tablourile pentru restaurante.
  2. Posterele personalizate: fie ca alegeti postere de arta dintre catalogul existent sau doriti o anumita personalizare, Tobi Deco Design se va asigura ca veti obtine calitatea dorita
  3. Stickerele decorative: desi sunt o solutie mai potrivita pentru locuinte, unele firme sunt incantate de acest produs fiind pe de o parte una dintre cele mai ieftine solutii pentru amenajari interioare, dar si decoratiuni pentru firme creative, usor de personalizat, avand la alegere dintr-o paleta de 20 de culori.

Pentru mai multe idei si sfaturi de design interior al biroului sau al sediului firmei contactati-ne la 0746.067.081 sau la contact@tablou-canvas.ro