Cadoul de Craciun - Tablou in functie de zodie

Ionut Ghencea | 23.09.2014

Cadoul de Craciun - Tablou in functie de zodie
Esti in cautarea unui cadou de Craciun sau pentru aniversari ceva mai special? Nu stii ce cadou ar fi potrivit sa daruiesti unei persoane de Craciun? Alegerea cadourilor este pentru multi dintre noi o aventura plina de obstacole, deoarece in primul rand trebuie sa cunosti care sunt preferintele unei persoane si gusturile sale, trebuie sa alegi un cadou potrivit ocaziei si in functie de relatia ta cu persoana respectiva, dupa care sa gasesti un magazin de unde sa cumperi acel cadou la un pret convenabil. Si asta nu e tot... trebuie sa te asiguri ca ii vei darui un cadou unic si deosebit, ceva mai special, un cadou incarcat cu afectiune care sa ii arate celui care primeste cadoul de Craciun cat de mult este apreciat/a.

TOBI ESTE SOLUTIA ! Alege sa daruiesti un tablou canvas drept cadou de Craciun. Cum poti alege un astfel de tablou? Probabil cel mai usor este sa alegi cadoul in functie de zodie:

Cadou pentru Berbec – culorile potrivite ale unui tablou daruit berbecilor sunt negru si rosu. O persoana Berbec este de asemenea atrasa de succes si forta, deci alege un tablou care sa reprezinte asta, sau cere o consultatie gratuita de la angajatii TOBI. Spre exemplu putem alege pentru un nativ din berbec acest tablou Londra in stil alb negru.

Cadou pentru Taur – unei persoane Taur se potriveste un tablou de culoare verde, care sa reprezinte ordine, siguranta, echilibru. Un tablou decorativ cu semnificatii profunde ar fi perfect!

Cadou pentru Gemeni – alege un tablou cu galben si/sau portocaliu, care sa ii puna imaginatia la treaba, cu siguranta va aprecia ca ai fost spontan si inventiv in alegerea cadoului.
    
Cadou pentru Rac – culoarea potrivita este albastrul, iar tabloul trebuie sa ii arate iubirea sau apecierea. Probabil un tablou personalizat ar fi cel mai bun cadou.

Cadou pentru Leu – nativii in Leu iubesc lucrurile personalizate si cadourile generoase sau mari. Daca gasesti o fotografie cu portocaliu sau rosu pentru un tablou personalizat atunci vei da lovitura!

Cadou pentru Fecioara – un cadou rosu sau violet e o idee buna, insa atentie la ce cadou alegi deoarece nativii acesei zodii sunt pretentiosi, mofturosi si perfectionisti.

Cadou pentru Balanta – culorile potrivite sunt argintiul si albastrul, acestor persoane le plac lucrurile simple de bun gust, insa va trebui sa impachetezi frumos cadoul!

Cadou pentru Scorpion – un alt nativ care iubeste lucrurile personalizate daruite cu afectiune. Este un nativ orgolios ce prefera rosul aprins.

Cadou pentru Sagetator – culorile potrivite sunt maro/kaki. Acest nativ iubeste decoratiunile interioare, si e cunoscut pentru un spirit aventurier, deci un tablou cu peisaj exotic ar fi perfect!

Cadou pentru Capricorn – acestuia ii plac decoratiunile interioare gri/argintii, si va trebui sa alegi un tablou care il face sa se simta apreciat deoarece pune mare pret pe cadourile primite.

Cadou pentru Varsator – un Varsator va aprecia ca te-ai gandit la el, daca ii oferi cadou ceva personalizat atunci va fi si mai fericit! Culori potrivite: bleu, portocaliu.

Cadou pentru Pesti – pentru acest nativ sunt perfecte obiectele personalizate cu motive muzicale, sau tablouri cu peisaje exotice. Prefera de obicei culoarea bleu sau verde deschis.

Daca tot nu esti hotarat asupra tablourilor in functie de zodie, sau nu cunosti zodia, alege una sau mai multe fotografii realizate impreuna cu cel sarbatorit sau persoana iubita, si alege sa ii faci cadou un tablou personalizat pe canvas cu o fotografie sau un colaj de poze.  Asta este solutia cea mai simpla de a face un cadou de Craciun special, plin de afectiune, care sa demonstreze aprecierea si afectiunea. TOBI nu realizeaza simple tablouri, ci imortalizeaza momente si persoane speciale pe care le vei regasi mereu in locuinta ta, deoarece te ajutam sa ii tii pe cei dragi mereu aproape!