Decoratiuni interioare – tablouri personalizate Tobi

Ionut Ghencea | 23.10.2014

Decoratiuni interioare – tablouri personalizate Tobi
Crezi ca ramele foto sunt potrivite ca si decoratiuni interioare? Pentru multi ani la rand, ramele foto au fost printre cele mai preferate decoratiuni in amenajarile interioare, si de multe ori un cadou potrivit pentru o persoana indragita. In ultimul timp insa, nu mai reprezinta un accesoriu atat de creativ.

Intrebarea este: care este solutia mai potrivita, mai moderna si mai accesibila?  E simplu: Tablourile Personalizate Tobi.

In timp ce ramele foto au dimensiuni mai mici si sunt expuse in multiple locuri prin locuinta, de multe ori ocupand spatiul sau impiedicandu-ne la curatenie, tablourile personalizate au un design mai modern si mai multe avantaje.

Un proverb atemporal si plin de adevar ,,O imagine spune cat 1000 de cuvinte".

De ce ar trebui sa alegi un tablou personalizat in amenajari interioare?

Tablourile pot fi personalizate pentru a se potrivi unui anumit stil de design interior (modern, minimalist, vintage..), pot fi personalizate cu fotografii sau colaje de poze, cu peisaje etc.

Tablourile personalizate sunt destinate spatiului care adesea este cel mai gol, peretii. Vei avea mai mult spatiu in casa si vei realiza ceva mai creativ in loc sa lasi peretii goi.

Poti alege dimensiunile potrivite, deci nu iti vei mai face griji daca ai sau nu spatiu pe birou, in biblioteca sau pe alte mobiliere, nici ca rama nu se va potrivi cu dimensiunile fotografiei.

Sunt o idee mai creativa pentru cadourile personalizate! In loc sa daruiesti unei persoane o rama, gandeste-te cat de mult se va bucura persoana indragita cand ii vei darui un tablou personalizat cu o fotografie impreuna, cu actorul sau artistul preferat, sau cu peisajul preferat.

Tablourile personalizate sunt printre cele mai potrivite decoratiuni interioare, deoarece se integreaza foarte bine in orice decor si iti reflecta personalitatea. In designul interior conteaza fiecare detaliu, facand dificila alegerea decoratiunilor interioare cu care sa ne personalizam spatiul.

Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza echipa Tobi pentru a primi o consultatie gratuita in alegerea decoratiunilor potrivite pentru amenajarile interioare.