Informatii stickere decorative

Ionut Ghencea | 21.09.2014

Informatii stickere decorative
Tot ce trebuie sa stiti despre executia unui sticker decorativ, dimensiunile care vi se potrivesc, paleta de culori disponibila si alte informatii utile despre stickere decorative sunt listate mai jos. 

Cum se reallizeaza un sticker decorativ?

In realizarea autocolantelor decorative trebuiesc stabilite cateva detalii: modelul dorit, culoarea si dimensiunea. Dupa ce sa stabilit modelul si culoarea se alege o dimensiune care este considerata optima pentru suprafata de afisare dorita ( living, dormitor, birou, etc ).

Dupa stabilirea tutoror detaliilor sticker-ul dorit este realizat pe autocolant vinyl de calitate superioara ( autocolant special cu adeziv removabil pentru decorarea peretilor ) este atent finisat de un angajat Tobi iar la final peste sticker se aplica o folie de transfer cu ajutorul caruia se poate monta in spatiul preferat. Toate produsele Tobi vin insotite de intructiuni de montaj.

Pont: stickerele decorative de perete se gasesc intr-o multitudine de forme si culori, sunt ieftine si usor de lipit / dezlipit. O metoda indrazneata si originala a de a pastra casa tot timpul in schimbare cu ajutorul autocolantelor de perete. Decoreaza, personalizeaza, surprinde!
 

Ce dimensiuni / modele de stickere decorative pot alege ?

Dimensiunea cat si culorile pentru stickere se aleg in functie de tematica casei si de spatiul care dispuneti, practic nu exista o regula anume, totul tine de imaginatia dumneavoastra. Putem alege:

Autocolante decorative pentru el si ea - o colectie de stickere decorative gandita pentru cupluri. In loc de un buchet de flori si o prajitura puteti fi amuzanti si inventivi folosind un sticker decorativ. Surprindeti jumatatea si aplicati acasa modelele de autocolante decorative.  Nu uitati ca le putem si personaliza, poate fi un sticker personal doar de voi stiut, poate fi un sticker citat drag voua sau ceva amuzant care sa va faca sa zambiti in fiecare zi.

Stickere cuvinte alese - o colectie de stickere avand ca teme citate celebre,mesaje haioase,cuvinte de dragoste.Se pot personaliza folosind texte cu teme personale ideale pentru decoruri personalizate.

Pont: in cataloagul noastru toate autocolantele de perete au fost gandite sa se potriveasca pentru orice tip de interior si sunt prezentate in 3 dimensiuni standard in functie de model, mentionand faptul ca orice sticker poate fi realizat in orice alta dimensiune / culoare personalizata la cerere.