Picturi si Tablouri Canvas pentru Sufragerie

Ionut Ghencea | 24.09.2014

Picturi si Tablouri Canvas pentru Sufragerie
Cauti tablouri sufragerie sau tablouri canvas living? Afla cum iti poti amenaja living-ul folosind cateva decoratiuni interioare simple, care insa au un efect MARE! Nu iti trebuie neaparat un designer interior sau un expert in decoratiuni interioare, atunci cand poti apela la consultanta gratuita oferita de angajatii Tobi Deco Design!

Cum decizi ce se potriveste? Inainte de a cauta decoratiuni interioare pentru living, sau tablouri pentru sufragerie, trebuie sa decizi cum doresti sa arate, ce culori vei folosi, cum vrei sa fie in comparatie cu restul locuintei, daca doresti un design modern al sufrageriei sau ceva mai clasic. Daca petreci mult timp in sufragerie, sau mai ales inviti des prieteni acasa, atunci iti doresti sa creezi un spatiu placut, frumos, de ce nu modern, care nu doar sa iti transmita o stare de calm sau sa te stimuleze vizual, dar care sa iti si impresioneze invitatii!

Ce elemente sa folosesti pentru decorarea sufrageriei? Pentru asta e nevoie in primul rand sa eviti culori agresive sau prea intense, mai ales daca nu se potrivesc cu restul incaperii, cum ar fi galben sau un rosu prea intens intr-o camera decorata cu albastru. Mai departe poti alege un element de design interior pentru sufragerii. Majoritatea persoanelor isi indreapta atentia catre mobila de sufragerie moderna, o canapea si catre dispozitive cu tehnologie de ultima ora, neglijand aspectul peretilor. Adevarul este ca poti schimba mult aspectul locuintei folosind urmatoarele 3 elemente de design interior pentru sufragerii:

Tablourile canvas pentru living  –  partea buna la tablourile imprimate pe panza este ca pot fi personalizate cu ce culori doresti, poti alege masurile care sa se potriveasca in spatiul disponibil, poti alege un motiv pentru sufragerii clasice (gen reproduceri dupa picturi celebre) sau pentru sufragerii moderne (tablouri cu arhitectura moderna, abstracte, tablouri arta digitala, colaje de fotografii, sau chiar si cu grafitti daca esti pasionat de hip hop).

Postere inramate pentru sufragerii – daca deja ai un tablou canvas, sau doresti ceva suplimentar, poti alege si un poster inramat pentru peretii sufrageriei, si in acest caz poti sa il personalizezi si esti sigur ca se potriveste.

Stickere decorative pentru sufragerie – denumite si wall sticker, stickere de perete sau autocolante decorative pentru sufragerie, poti folosi orice de la mesaje motivationale si citate pana la motive muzicale sau animale, insecte si vegetatie. Poti vedea in catalogul nostru cateva exemple bune, acestea se aplica foarte usor si sunt decoratiuni de perete folosite tot mai des in amenajarile interioare. Sunt si o alternativa buna la tapetul din camera copilului.

Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta prin telefon, sau trimite-ne un email si te sunam noi, iti vom prezenta multe idei creative de a-ti transforma sufrageria intr-un loc special, exact asa cum ti l-ai imaginat mereu. In catalogul nostru gasesti tablouri living online, fie tablouri mari pentru sufragerie fie personalizate la marimea dorita, si cel mai important: la preturi mult mai mici! Folosind aceste elemente cheltuiesti mai putin fata de mobilier modern scump sau alte decoratiuni scumpe, obtinand insa acelasi efect. 

Spor la decorat !