Tablouri canvas bucatarie – Idei pentru decorare

Ionut Ghencea | 17.12.2014

Tablouri canvas bucatarie – Idei pentru decorare
Decoreaza-ti bucataria usor si ieftin cu tablourile canvas pentru bucatarie si restaurante, sau cu stickere de bucatarie. Iti oferim cateva idei pentru amenajarea bucatariilor folosind accesorii si decoratiuni ieftine pentru a obtine un spatiu mai recreativ si design practic in bucatarie.

In bucatarie, designul interior este compus de obicei din modele de mobila de bucatarie moderne, insa acestea sunt destul de costisitoare, si de multe ori se neglizeaza spatiul ramas. Cum ramane insa cu peretii? In amenajarea bucatariei trebuie sa luati in calcul si decorarea acestui spatiu gol, incercand sa transformati spatiul de gatit intr-un loc mai primitor, mai modern si sa adaugati un strop de culoare.

Cum poti decora bucataria? Foloseste accesoriile pentru bucatarie, stickerele decorative daca preferi picturile pe pereti si tablourile canvas pentru bucatarii. Modelele cel mai frecvent utilizate sunt tablourile canvas personalizate cu teme gastronomice, tablourile si autocolantele cu flori si tablouri de vis cu peisaje. 

Exemple de decoratiuni pentru bucatarii moderne si restaurante:

Tablou canvas mirodenii – se potriveste perfect in decor, este modern si rezistent, aceasta tema gastronomica aducand un strop de culoare in bucatarie, si poate un de creativitate. Vezi acest tablou in catalogul Tobi aici

Tablou canvas masa bogata – un tablou care se asorteaza bine cu bucatariile compuse din mobilier inchis la culoare, usor de agatat, ce poate fi personalizat la dimensiunile ce se potrivesc in propria bucatarie. Pun pariu ca deja v-a crescut apetitul, am dreptate? Vezi tabloul 

Tablou canvas cu flori si capsuni – daca preferati sa amenajati o bucatarie moderna cu teme si motive florale, cu siguranta este un model potrivit. In catalogul nostru gasiti alternative, sau va putem realiza la comanda un tablou personalizat cu imaginili/fotografiile dorite. Tabloul la un pret accesibil 

Autocolant bucatarie maini colorate – cine mai vrea o portie sa ridice mana! Lipeste acest sticker multicolor pe peretii din bucatarie pentru a obtine un decor colorat si jucaus.

Pentru mai multe exemple de decoratiuni pentru bucatarie consulta catalogul de produse din magazinul online Tobi Deco Design, sau contacteaza-ne pentru a cere detalii si oferte personalizate. Iti oferim o gama variata de produse precum stickere de perete, postere inramate,  tablouri canvas si multicanvas, reproduceri picturi celebre la preturi ieftine. Iti oferim consultanta gratuita si te vom ajuta cu idei si sfaturi pentru amenajarile interioare ale locuintei tale.

tablou mirodenii bucatarietablou bucatarie flori si capsunitablou bucatarie masa bogata