Tablouri canvas cu nuduri si portrete artistice

Ionut Ghencea | 24.09.2014

Tablouri canvas cu nuduri si portrete artistice
Descopera mai multe informatii despre nudul in arta si vezi tablourile nud din catalogul Tobi! Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul, nudul este genul de pictura care reprezinta un corp uman gol.

Te-ai intrebat vreodata de ce folosim tablouri cu nuduri si portrete in amenajarile interioare?

Despre nuditate in arta: probabil multi se gandesc la partea erotica. Dar in picturile nud se afla mai mult de atat, nudurile reprezinta mai mult decat simple imagini senzuale. In picturile cu tematica crestina, nuditatea era folosita pentru a reprezenta puritatea si adevarul. In pictura laica, unde avem numeroase picturi si tablouri nud celebre, nuditatea celebra frumusetea, eleganta, virtutea. In acest caz, probabil cunosti deja picturile celebre cu nuduri nu doar de femei, dar si de barbati, realizate de mari pictori precum Leonardo da Vinci, Michelangelo, dar si pictori autohtoni precum Nicolae Grigorescu, cu tabloul „Nud pe malul marii”

tablou nud femeieTablourile nud moderne: in societatea moderna, prin amenajarile interioare si pentru a avea un design modern al locuintei, inca sunt folosite tablourile nud, mai ales ca acum se gasesc mai usor tablouri nud ieftine de vanzare sau de comandat online personalizate. Cele mai utilizate elemente de design interior in aceasta categorie sunt tablourile canvas cu nuduri de femei, care au un aspect modern prin extinderea imaginii si pe laturile tabloului, si posterele inramate cu nuduri. De obicei, clientii nostri aleg tablouri nud alb-negru, arta erotica si tablourile nud senzuale fiind perfecte de exemplu pentru amenajarea dormitorului.

Doresti un tablou canvas nud? Descopera colectia Tobi cu tablouri cu nuduri ce pot fi comandate la preturi avantajoase si livrate direct acasa la tine! Vei gasi si anumite tablouri ce au pretul redus, pe langa promotiile in curs sau stickerul decorativ cadou.

Daca nu gasesti ce doresti, ne poti contacta pe pagina Facebook, pinterest,  prin email sau la 0746.067.081/ 0720.783.884 pentru a obtine o consultatie GRATUITA din partea unui angajat Tobi Deco Design, fie pentru alegerea unui nud potrivit, fie pentru a comanda un tablou canvas nud personalizat cu imaginea sau fotografia dorita. Poti comanda si tablouri personalizate cu nuduri avand anumite efecte, de exemplu tablouri nud in creion, nu doar tablourile nud de vanzare din magazinul nostru online.