Tablouri cu flori personalizate si moderne

Ionut Ghencea | 03.10.2014

Tablouri cu flori personalizate si moderne
Stiti care este partea cea mai buna a folosirii tablourilor cu flori in amenajarile interioare? Ca nu ofilesc niciodata si sunt mai frumoase decat florile artificiale. Florile au fiecare o semnificatie diferita si pot fi folosite in orice decor, florile exprima sentimentele si emotiile noastre, ceea ce le face perfecte pentru cadouri, ca sa nu mai vorbim de multitudinea de culori ce ne delecteaza papilele vizuale (sau ma rog, daca am avea asa ceva) Tablourile cu flori sunt prin urmare o alegere potrivita pentru diferite decoruri si interioare, fie moderne, fie vintage, aducand vitalitate si culoare locuintei.

Tablourile cu flori se impart in mai multe categorii: tablouri moderne cu flori, tablouri cu reproduceri ale picturilor cu flori, tablouri cu motive florale, cu pomi infloriti sau vaze cu flori. Putem vorbi despre o arta florala care se remarca in estetica unei camere, atat prin culori cat si spatiu daca vom considera un peisaj cu flori. Printre cele mai folosite regasim: tablourile cu flori de mac, tablouri cu flori de primavara, reproduceri tablouri celebre cu flori, tablourile cu trandafiri, tablouri canvas si multicanvas cu motive florale, peisaje campuri cu flori si canvasul cu pomi infloriti.

Amenajarea locuintei folosind tablouri cu flori sau stickere cu motive florale tine de gusturile fiecarei persoane in materie de culori sau florile preferate, deci nu exista neaparat reguli de respectat. Cel mai bine este sa alegeti modelul preferat, si il puteti folosi in incaperea in care doriti, poate in functie de semnificatie sau de starea pe care v-o creeaza. De exemplu puteti alege un tablou cu o campie cu flori in sufragerie pentru a va inspira o stare de calm, sau un tablou cu trandafiri rosii in dormitor pentru a va inspira un pic de pasiune.

O idee mai deosebita in afara de folosirea tablourilor canvas in amenajarile interioare este daruirea unui tablou cu flori persoanei dragi. Nu spun ca este mai bun decat un buchet real, insa cu siguranta va tine mult mai mult de cat un buchet de flori, si de fiecare data cand persoana draga tie va vedea acel tablou isi va aduce aminte cu placere de tine. Poti vedea catalogul Tobi pentru cateva exemple, sau foloseste pagina de contact pentru o consultatie gratuita in alegerea unui produs potrivit. Tobi Deco Design iti ofera si tablouri personalizate cu propriile imagini sau fotografii, la dimensiunile dorite.

Spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti