Tablouri cu miri si mirese dintre cele mai alese

Ionut Ghencea | 23.09.2014

Tablouri cu miri si mirese dintre cele mai alese
Ce inseamna un tablou de nunta - imaginati-va un moment special din ziua nuntii inramat pe canvas care va rezista o viata intreaga. Primul dans, taierea tortului, dansul cu prietenii si cel mai important atmosfera din ziua nuntii. Toate aceste momente pot fi transformate in tablouri de nunta personalizate pe canvas.

Sunt momente unice in viata voastra de care o sa va amintiti mereu. Un astfel de moment este si ziua in care v-ati unit destinul in fata celor dragi si in fata lui  Dumnezeu. De aceea ne-am gandit sa creem pentru voi o categorie de tablouri speciale.

De ce un tablou de nunta - suntem siguri ca acest moment deosebit din viata voastra a fost imortalizat corespunzator in zeci de fotografii pe care le vizionati ori de cate ori aveti ocazia.  In acele clipe in care  va amintiti cat de mare este dragostea voastra si va vine cheful sa priviti fotografiile din acea zi minunata nu este nevoie sa cautati  albumul, sa il rasfoiti ci pur si simplu puteti privi un tablou canvas realizat de o echipa de profesionisti exact pe gustul vostru.

tablou de nuntaTablouri de nunta online - tot ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de o imagine perfecta a iubirii voastre este sa alegeti una sau mai multe fotografii si sa le trimiteti prin email la contact@tablou-canvas.ro. Putem realiza orice model de tablou de nunta, tablou personalizat sau colaje foto.

Si sa nu va fie teama, totul se va concretiza intr-un tablou perfect deoarece echipa Tobi isi va da toata silinta. Va trimitem mai intai cateva simulari pentru a fi siguri ca modelul de tablou este exact cum v-ati imaginat. Daca primim o confirmare pentru un model anume in 24/48 de ore aveti tabloul acasa sau la birou. Totul se realizeaza simplu si comod online.

Cadouri imprimate pe canvas - un tablou de  nunta poate fi oferit persoanei iubite pentru a-i demonstra cat de fericit/a esti ca v-ati casatorit si ca acela a fost un moment de care vrei sa va amintiti intreaga viata. Sau poate fi un cadou minunat oferit nasilor la una din aniversarile casatoriei. Ganditi-va ca nu doar voi v-ati bucurat de acest moment ci sunt si alte persoane in viata voastra ce isi amintesc cu drag  de el. Chiar si pentru parinti ar fi o mare bucurie sa poata privi mereu un minunat tablou de nunta ce infatiseaza fericirea copiilor.  

Si daca inca nu v-am convins sa va imortalizati iubirea intr-un tablou unic dorim sa va aducem aminte ca tablourile canvas  sunt foarte rezistente in timp si au un aspect deosebit, ele putand face din orice interior un spatiu modern decorat cu mult gust.