Tablouri decorative pentru amenajarea birourilor

Ionut Ghencea | 24.09.2014

 Tablouri decorative pentru amenajarea birourilor
Transforma-ti biroul intr-un spatiu de munca mai placut prin amenajarile interioare! Fie ca este vorba de biroul personal, de o sala de conferinte, sau un spatiu de coworking, poti aduce armonie si un strop de culoare prin cateva elemente de design modern.

Afla cum poti decora birourile sau spatiul de munca foarte usor, fara sa angajezi un designer interior si fara sa cheltuiesti multi bani.

Probabil primul pas deja l-ai facut, poate ai incercat un pic de feng shui...daca ai adaugat si cateva plante esti pe drumul cel bun, insa poti schimba complet aspectul unui birou prin urmatoarele 3 elemente de design modern:

Tablourile canvas si multicanvas – aceste elemente folosite pentru amenajarea interioara a birourilor sunt o alegere perfecta: poti alege marimi care sa se potriveasca perfect si sa fie in armonie cu celelalte elemente, si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Poti alege modele standard sau tablouri canvas personalizate cu imaginea dorita, cu culorile dorite sau chiar si cu mesaje motivationale, citate inspirationale, motto-uri sau principiile unei firme. Mai mult, poti alege sa afisezi logo-ul companiei pe un tablou imprimat pe panza. Tablourile canvas pot fi imprimate la rezolutii inalte, culorile sunt vivide si au un aspect modern mai ales datorita extinderii imaginii si pe marginea acestuia.

Posterele inramate – acestea sunt de asemenea o buna alegere, la fel ca si tablourile pot fi personalizate si sunt disponibile in diverse marimi. Spre deosebire de tablouri, imaginea nu se extinde si pe margine, acestea sunt mai potrivite pentru afisarea unor liste, reguli, citate, insa depinde de preferinte si creativitate.

Stickerele decorative – potrivite mai mult pentru birourile personale, eventual birourile celor ce lucreaza de acasa. Poti folosi stickerele decorative pentru decorarea birourilor, astfel incat sa obtii ori un spatiu mai calm, mai colorat, de ce nu mai creativ, poti fi mai inspirat folosind stickere ce stimuleaza creativitatea, decat sa ai niste pereti goi.

Angajatii Tobi iti pot oferi consultanta gratuita in alegerea decoratiunilor potrivite pentru birouri, pentru a avea un design modern si creativ al spatiului de munca personal sau de coworking, te putem ajuta cu amenajarile interioare ale birourilor gasind impreuna solutii si dam forma ideilor tale. Va putem sugera multe idei de amenajare creative, atat pentru birouri cat si spatii publice, deoarece spatiul de munca  nu trebuie sa fie monoton, trist, lipsit de culoare, iar amenajarea unui birou va ofera solutia si va poate creste randamentul.

Companiile mari au inteles deja importanta, si investesc sume mari de bani angajand specialisti. O buna idee este amenajarea birourilor individuale, a salii de conferinte, si a celorlalte spatii de munca in concordanta cu imaginea brandului pentru a crea un mediu placut, animat si plin de culoare atat pentru angajati cat si pentru clienti sau vizitatori. Prin amenajari birouri poti transforma spatiul profesional intr-unul mai familiar, poti crea un spatiu de lucru mai luminos, ce te va face sa fii mai optimist, sa ai mai mult randament si succes in afaceri!