Tablouri Grand Canvas pentru spatii rezidentiale sau comerciale

Ionut Ghencea | 15.10.2016

Tablouri Grand Canvas pentru spatii rezidentiale sau comerciale
Grand canvas sunt tablouri moderne imprimate digital pe panza artist canvas, la rezolutie fotografica si intinse pe un cadru de lemn (sasiu). Panza artist canvas imbraca in totalitate rama, astfel nu mai este necesara alta inramare. Tablourile au prevazut pe spate, agatatori ascunse pentru un montaj sigur si rapid. Tablourile grand canvas mai sunt denumite si museum canvas, fiind realizate in dimensiuni mari pentru spatii rezidentiale sau comerciale, cu spatii de afisare generoase (minim 100 cm o latura). Se pot decora sedii de firme, sali de conferinte, spatii comerciale, livinguri sau dormitoare.

Un tablou decorativ in format Grand Canvas se poate realiza dintr-o singura bucata(imagine), sau in varianta tablou multicanvas realizat din 2,3,4 sau 5 piese. Indiferent de solutia aleasa toate produsele comercializate se pot realiza personalizat in orice alt format, dimensiuni/culori in functie de spatiul de afisare. 

Informatii utile despre tablourile grand canvas realizate :

  • Sunt usor de intretinut si realizate din materiale de calitate.
  • Tablourile sunt imprimate cu cerneluri pe baza de ecosolvent.
  • Se potrivesc usor atat in locuintele personale cat si in spatiile comerciale.
  • Toate tablourile grand canvas sunt realizate doar pe baza de comanda, astfel garantam produse perfecte.
  • Se pot personaliza in orice dimensiune/culoare adaptata spatiului de afisare.
  • In comparatie cu alte decoratiuni pentru amenajarile interioare reprezinta o solutie mai accesibila.


Despre TOBI DECO DESIGN SRL: 

De multe ori ne intrebam despre secretul succesului si raspunsul este simplu: concentrare, munca asidua si tenacitate. Putem spune ca este nevoie si de un gram de noroc dar nu ne putem baza intotdeauna pe asta.

Este nevoie de pricepere in ceea ce faci,dorinta si disciplina in autoeducare. Stim ca fiecare proiect este diferit si ne straduim sa il materializam cat mai aproape de forma sa finala. Pentru ca ne plac provocarile.

Credem ca viata merita sa fie traita in bucurie si in armonie cu spatiul caruia ii apartinem. Noi credem ca nu ne putem permite sa traim in lume fara frumusete, chiar si, sau mai ales in cele mai prozaice momente.

​Multumim pentru vizita si va asteptam printre clientii nostri multumiti.

tablou grand canvas citat motivationaltablou grand canvas realizat in alb si negru