Tablouri personalizate si imprimate pe canvas

Ionut Ghencea | 22.09.2014

Tablouri personalizate si imprimate pe canvas
Tablourile personalizate si imprimate pe canvas sunt printre cele mai unice elemente decorative pentru interioare moderne in locuinte, sau chiar si pentru spatii publice. In timp ce elemente de design interior precum mobilierul pot fi gasite si in alte locuinte, ale vecinilor de exemplu, tablourile listate pe panza sunt adevarate opere de arta unice. Dar sa vedem mai exact ce sunt aceste tablouri custom-made si cum se realizeaza un tablou personalizat.


Tablourile particularizate se imprima pe canvas, care este o panza folosita drept baza pentru vopsele inca din secolul al XVI-lea, dupa care panza este intinsa pe un cadru de lemn si se adauga agatatorile. Dumneavoastra nu trebuie decat sa alegeti imaginea sau ilustratiile si dimensiunea sau tipul tabloului dorit. Diferenta dintre posterele personalizate si un tablou personalizat este ca un tablou printat pe canvas are un aspect mult mai modern, culorile sunt mult mai vivace si imaginea in sine are o rezolutie spectaculoasa!

Te-ai intrebat vreodata: Unde cumpar sau unde pot comanda un tablou personalizat? Desi sunt putine magazine fizice care imprima pe canvas, din fericire, poti comanda online foarte simplu tablourile personalizate multicanvas sau simple pe panza. Avantajul magazinului nostru online de tablouri este ca nu trebuie sa vii sa il ridici, ci ti-l livram noi direct acasa! Stim ca doresti sa gasesti un tablou personalizat ieftin, asa ca magazinul online de tablouri Tablou-Canvas.ro va ofera reduceri si preturi accesibile pentru toate buzunarele. In plus aveti si serviciu de consultanta gratuit!

Tablourile personalizate sunt folosite drept element decorativ in apartamente pentru living room, dormitor, holuri dar si in locuri publice precum cafenele, baruri, hoteluri sau birouri. Acestea pot fi personalizate cu fotografii proprii sau de familie, ilustratii cu persoana iubita, pe tablourile personalizate putem regasi logo-uri sau motto motivationale. Clientii nostri aleg des personalizarea unui canvas pentru aniversari, fiind cadoul perfect, mai ales in aceasta perioada cand poti oferi de Craciun celor dragi un tablou canvas personalizat.

Spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti.
 
Tablou personalizat cu poza personalatablou poza scanatatablou personalizattablou personalizat Tobi