Tablouri vintage - decoratiunea perfecta din casa ta

Ionut Ghencea | 23.09.2014

Tablouri vintage - decoratiunea perfecta din casa ta
Cand auzim cuvantul  " vintage "  ne vor veni in minte o multime de imagini: bijuterii, rochii, coafuri, masini, mobila ce au  in comun doua caracteristici , faptul ca sunt toate vechi si dorite de catre cei ce stiu sa aprecieze obiectele de valoare. Insa toate aceste imagini pot fi infatisate cu multa acuratete in tablouri vintage imprimate pe canvas. Stilul vintage este apreciat in special de persoanele melancolice, ganditoare cu o fire calma si in acelasi timp pline de creativitate.

Tablourile vintage nu sunt doar niste obiecte folosite in decorarea spatiului interior ci sunt adevarate opere de arta ce poarta cu ele o istorie enigmatica si totusi plina de intelesuri.  Tablourile infatiseaza un stil ce provine  din anii '40-'60 si in ciuda vechimii sale nu se va demoda niciodata.

Acest stil si odata cu el si tablourile din categoria vintage reprezinta cea mai reusita combinatie intre culorile calde, sentimentalism, romantism, naturalete si stabilitate.

Citind scurta descriere de mai sus va veti intreba cu siguranta " de ce mi-ar place sa am in casa mea reprezentarea a ceva vechi ". Dar odata ce veti vizualiza tablourile in stil vintage, imaginile ce poarta in spate o istorie, atat de bine reprezentate si cu elemente ce va vor rascoli sentimentele va veti dori imediat sa va redecorati interiorul. Deoarece acest stil vintage si tablourile ce il reprezinta fac din casa voastra un spatiu primitor, cald ce va poate ajuta sa evadati din agitatia lumii exterioare si sa va relaxati. Cel mai des sunt alese tablourile vintage cu femei, motivationale sau decorative.

Unde gasesc tablouri vintage si la ce preturi?  Avand in vedere ca sunt printre cele mai cautate tablouri decorative, preturile sunt pe masura si variaza in functie de dimensiunea aleasa. Tablourile vintage reprezinta un decor perfect pentru acasa si completeaza perfect orice tip de interior. Echipa tablou-canvas.ro va ajuta in decorarea spatiului preferat cu tablouri vintage in diferite marimi si fabricate din materiale de calitate. Puteti gasi modele de tablouri vintage ieftine online pe site-ul nostru pe care puteti comanda direct sau putem realiza tablouri personalizate in stil vintage cu imaginea clientului. Puteti consulta catalogul de tablouri vintage aici, unde cu siguranta veti gasi tabloul potrivit sau ne putem cunoaste mai bine aici:

Spor la decort !