Tablouri vintage pentru amenajari interioare

Ionut Ghencea | 03.10.2014

Tablouri vintage pentru amenajari interioare
Adopta si tu stilul vintage din amenajarile interioare pentru locuinta ta! Fie ca preferi decoratiunile vintage sau designul interior retro in general, iti vom da cateva idei si sfaturi pentru amenajarea interiorului, si te ajutam sa decorezi exact asa cum doresti! Daca te intrebi la ce se refera mai exact stilul vintage, avand in vedere ca este un termen relativ mai nou, ei bine se refera la lucruri oarecum „vechi”, sau apartenente a unei anumite epoci. Sa nu credeti insa ca folosirea decoratiunilor retro va face locuinta sa arate demodata. Dimpotriva, stilul vintage se poate imbina destul de bine cu decoratiunile moderne, de exemplu, desi decoratiunile sunt retro nu inseamna ca nu sunt de calitate.

Pentru a decora o locuinta in stilul vintage se pot folosi o sumedenie de elemente de design si decoratiuni interioare vintage: modele vechi de telefoane, mobilier vintage sau piese antichizate, animale impaiate sau blanuri, semineul pentru locuinte spatioase, sfesnice, tapet cu motive florale...amplasandu-le doar in anumite camere sau raspandite prin toata locuinta. Multe insa din aceste decoratiuni sunt destul de costisitoare, si nu sunt tocmai usor de gasit in vanzare online. Chiar si un mic mobilier poate ajunge pana la 1000 de lei noi!

Noi iti propunem insa decoratiuni vintage ieftine, mai exact 3 tipuri: tablouri canvas vintage, postere inramate vintage si stickere retro! Poti foarte usor sa economisesti folosind aceste elemente de design interior. Si preturile mici nu sunt singurele avantaje, noi de la Tobi Deco Design iti dam posibilitatea de a personaliza tablourile canvas cu imaginile sau fotografiile dorite, si iti oferim consultanta gratuita in alegerea unui stil cat mai potrivit pentru locuinta ta. Un alt avantaj este ca poti alege o dimensiune personalizata, ce se va potrivi de minune in spatiul disponibil, si vei aduce un strop de culoare peretilor goi.

Exemple de tablouri vintage potrivite pentru locuinta ta:

Tablouri vintage pentru bucatarie: tablouri cu imagini de tacamuri, mirodenii,  cu boabe de cafea, imagini sau afise vintage cu bauturi... depinde si de propriile preferinte.

Tablouri vintage pentru sufragerie: poti folosi atat postere vintage cat si tablouri cu masini de epoca, tablouri personalizate cu imaginile hartilor vechi, motive florale vintage, postere inramate cu afise cinema retro, sau poti personaliza un tablou cu fotografii vechi, cu aparate foto vechi. Se potrivesc foarte bine si tablourile multicanvas vintage pentru living.

Amenajarea unui dormitor vintage: in dormitor putem sa folosim si stickerele cu un stil vintage, in locul tapetului de exemplu. Evident difera de preferintele personale, insa cateva sugestii ar fi si: tablouri canvas cu motive florale vintage, postere cu masini de epoca, tablouri cu actori sau cantareti precum Elvis, tablouri vintage cu nave sau instrumente de navigatie, sau tablouri cu arhitectura retro.

Vrei sa te ajutam pentru a adauga stilul vintage in locuinta ta? Foloseste pagina de contact pentru a obtine o consultatie gratuita din partea angajatilor Tobi, sau cauta printre modelele de decoratiuni interioare vintage din magazinul nostru online. Verifica si pagina dedicata promotiilor sau alatura-te pe Facebook pentru a ramane la curent cu reducerile in curs!