Tablourile multicanvas - elemente decorative moderne

Ionut Ghencea | 23.09.2014

Tablourile multicanvas - elemente decorative moderne
Ce poate fi mai modern, mai unic si mai decorativ decat un tablou canvas? Simplu! Tablourile multicanvas.
Vorbeam recent despre atmosfera creata de un tablou canvas intr-o casa, insa tablourile multicanvas sunt cu totul altceva, de aceea va aratam ce sunt mai exact multicanvas-urile, pentru ce tip de interioare sunt potrivite, care sunt diferentele si la ce preturi se vand

Tablourile multicanvas sunt seturi de tablouri imprimate pe panza de diferite dimensiuni, compuse din 2 sau mai multe piese(bucati). Un tablou multicanvas (tablou digital pe panza) poate fi compus dintr-o serie de imagini, sau partile acestuia pot constitui o imagine, exact ca intr-un puzzle. In functie de spatiu, poti alege un set de tablouri multicanvas compus din 2 piese, din 3 piese, din 4 piese samd.

Set 2 tablouriCum se produc tablourile multicanvas? Este vorba despre acelasi proces ca si la tablourile canvas, se imprima pe panze imagini de inalta rezolutie folosind materiale de calitate. Care sunt diferentele dintre canvas si tablourile moderne multicanvas?

Spre deosebire de cele mentionate anterior, tablourile decorative multicanvas reprezinta o alegere mai potrivita pentru living-uri, pentru cluburi, restaurante sau in alte locatii, in general spatii largi, dand incaperii un aspect cu adevarat deosebit prin imbinarea imaginii in seturi de tablouri. Aceste decoratiuni creeaza un sentiment de continuitate si un stil care poate defini cu adevarat un spatiu.

Tobi va pune la dispozitie o gama larga de tablouri multicanvas cu diferite motive sau personalizate, descopera colectia de tablouri multicanvas creative si originale pentru interioare avangardiste!

Daca inca mai aveti intrebari precum: Care sunt magazinele de tablouri multicanvas? Sau care sunt preturile unui multicanvas? Unde gasesc tablouri multicanvas online ieftine? Angajatii Tobi va stau la dispozitie si oferim consultanta gratuita. Unde mai gasesti in alta parte un designer interior cu experienta ce te poate ajuta sa gasesti un model potrivit de multicanvas? Cu noi nu gasesti doar tablouri multicanvas de vanzare, ci un stil de viata cu o atmosfera avangardista! Rasfoieste catalogul nostru online, iar daca doresti ne poti cere si tablouri multicanvas personalizate cu imaginea sau poza ta. Uita de stereotipuri!

Poti avea adevarate opere de arta prin tablourile multicanvas la preturi ieftine, fara sa cheltuiesti o avere, calitatea tablourilor si satisfactia clientilor este principalul nostru obiectiv!